Kantoor schoonmaak

Een schoon gebouw en een fris kantoor met schoon sanitair is niet alleen belangrijk voor het moraal en de productiviteit van de medewerkers, maar wist u ook dat medewerkers er beter door presteren?

Een vervuilde lucht kan schadelijk zijn voor de gezondheid van uw werknemers en collega’s, de waardering van de werkomgeving negatief beïnvloeden en daarmee kwalijk zijn voor de prestaties die zij leveren.

Ons goed opgeleide personeel is snel inzetbaar bij de schoonmaak van kantoren. Wij zorgen ervoor dat iedereen kan werken in een schone werkplek. HMT schoonmaakdiensten helpt u bij het nadenken over de beste wijze om uw kantoor schoon te maken en schoon te houden

Erg scherp geprijsde prijzen

Vraag nu eenvoudig een offerte aan en wij zullen
contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

De juiste partner voor kantoorschoonmaak

Wij streven samen met onze opdrachtgevers ernaar om een zo optimale en efficiënte samenwerking te creëren. Wij zien organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten als meer dan alleen een klant. Wij gaan namelijk een stap verder.

Wij denken vanuit onze expertise mee over het schoonmaakproces en het efficiënter maken ervan. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Waarom kiezen voor HMT?


 Scherp geprijsd

 Snel ter plekke

 Duidelijke afspraken

 Vakkundig personeel

 Goede service

 Aandacht voor het milieu

HMT Schoonmaakdiensten

HMT Schoonmaakdiensten is als onderneming in 2009 gestart. Door efficiëntie en effectiviteit heeft HMT in de afgelopen jaren een flinke groei kunnen maken door hoge kwaliteit te leveren.

HMT kenmerkt zich o.a. door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en hygiëne richtlijnen.

Contactgegevens

HMT Schoonmaakdiensten
Floridadreef 60A 3565 AM Utrecht

Tel.: 030 – 877 3117
E-mail: Info@hmt-schoonmaak.nl