Schoonmaak van onderwijsinstellingen

Voor alle soorten onderwijsinstellingen zoals kinderdagverblijven, basis- en voortgezet onderwijs, maar ook hoge scholen en universiteiten, bent u bij HMT Schoonmaakdiensten aan het juiste adres. Wij hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in schoonmaakwerkzaamheden binnen deze branche.

We gaan graag met u in gesprek om de mogelijkheden te bespreken die passen bij uw school en het beschikbare budget. U kunt snel en eenvoudig contact met ons opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen.

Erg scherp geprijsde prijzen

Vraag nu eenvoudig een offerte aan en wij zullen
contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

De juiste partner voor schoonmaak op
scholen & onderwijsinstellingen

Wij streven samen met onze opdrachtgevers ernaar om een zo optimale en efficiënte samenwerking te creëren. Wij zien organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten als meer dan alleen een klant. Wij gaan namelijk een stap verder.

Wij denken vanuit onze expertise mee over het schoonmaakproces en het efficiënter maken ervan. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Waarom kiezen voor HMT?


 Scherp geprijsd

 Snel ter plekke

 Duidelijke afspraken

 Vakkundig personeel

 Goede service

 Aandacht voor het milieu

HMT Schoonmaakdiensten

HMT Schoonmaakdiensten is als onderneming in 2009 gestart. Door efficiëntie en effectiviteit heeft HMT in de afgelopen jaren een flinke groei kunnen maken door hoge kwaliteit te leveren.

HMT kenmerkt zich o.a. door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en hygiëne richtlijnen.

Contactgegevens

HMT Schoonmaakdiensten
Floridadreef 60A 3565 AM Utrecht

Tel.: 030 – 877 3117
E-mail: Info@hmt-schoonmaak.nl