Kinderdagverblijf schoonmaak

Wij zijn dé specialist op het gebied van de schoonmaak van kinderdagverblijf, peuterspeelzaal, crèche, buitenschoolse opvang of gastouder locatie. Dit zijn ruimtes waar veel mensen over de vloer komen. De kans dat kinderen in aanraking komen met ziekteverwekkers is daardoor groot. Het schoonmaken van een kinderopvang is dan ook van groot belang voor de hygiëne en veiligheid.

HMT Schoonmaakdiensten staat garant voor kwalitatieve en grondige schoonmaak. Dit draagt bij aan de aantrekkelijkheid van het kinderdagverblijf. Ouders zullen immers eerder kiezen voor een kinderdagverblijf dat schoon en hygiënisch is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Erg scherp geprijsde prijzen

Vraag nu eenvoudig een offerte aan en wij zullen
contact met u opnemen om uw wensen te bespreken.

De juiste partner voor kinderdagverblijf schoonmaak

Wij streven samen met onze opdrachtgevers ernaar om een zo optimale en efficiënte samenwerking te creëren. Wij zien organisaties voor wie wij schoonmaakwerkzaamheden verrichten als meer dan alleen een klant. Wij gaan namelijk een stap verder.

Wij denken vanuit onze expertise mee over het schoonmaakproces en het efficiënter maken ervan. We praten vaak dus niet over klanten, maar over samenwerkingspartners.

Waarom kiezen voor HMT?


 Scherp geprijsd

 Snel ter plekke

 Duidelijke afspraken

 Vakkundig personeel

 Goede service

 Aandacht voor het milieu

HMT Schoonmaakdiensten

HMT Schoonmaakdiensten is als onderneming in 2009 gestart. Door efficiëntie en effectiviteit heeft HMT in de afgelopen jaren een flinke groei kunnen maken door hoge kwaliteit te leveren.

HMT kenmerkt zich o.a. door mee te gaan met de nieuwste ontwikkelingen en hygiëne richtlijnen.

Contactgegevens

HMT Schoonmaakdiensten
Floridadreef 60A 3565 AM Utrecht

Tel.: 030 – 877 3117
E-mail: Info@hmt-schoonmaak.nl